top of page

Maze Hair består av en gjeng kreative stylister med salong i Stavanger og Egersund. Vi kaller oss Mazers og er kjent for vår faglige styrke også utenfor salongene våre. I tillegg til vår fine hverdag med kunder på våre salonger jobber vi gjennom Maze Agency som freelance stylister for motebransjen, magasiner, oppdrag for leverandører, foredrag, butikkoppdrag, filmopptak, etc. 

Maze Hair består av en gjeng kreative frisører og stylister med salong i Stavanger og Egersund. Vi kaller oss Mazers og er kjent for vår faglige styrke, engasjement og lidenskap for gode resultater for deg som kunde. Book en time hos en av oss, og opplev en god atmosfære, god tid og fokus på ditt beste resultat. 

 

Vi jobber med de leverandører og produkter som vi syns er de beste markedet har å tilby, og gir deg den veiledning og hjelp du trenger for å oppnå et best mulig resultat i ukene mellom frisør besøkene dine.

I tillegg til vår hverdag på salongene jobber vi gjennom Maze Agency som stylister for motebransjen, magasiner, oppdrag for leverandører i frisørbransjen, foredrag, butikkoppdrag, filmopptak, teater etc. Vår hverdag er mangfoldig og spennende, og vi har verdens kjekkeste jobb. 

we will amaze you

bottom of page