top of page
FB-topp.jpg
Unknown-1_edited.jpg

Microblading og permanent makeup artist.

Asta Razvanaviciute

Vippe extension og bryns spesialist, microblading og permanent makeup artist. Asta ønsker deg velkommen til oss i en fantastisk atmosfære med høy faglig kompetanse. Asta holder seg oppdatert med kurs og følger med på de siste trendene innen permanent makeup, vipper og bryn. Hennes mål er å skape de perfekte bryn for ditt ansikt og fremheve din naturlige skjønnhet. Hun er en ekte perfeksjonist, hos henne er du i de tryggeste hender.

Unknown-1.jpeg

Kosmetolog og autorisert fotterapaut

Bente Hovland Tjørhom

Bente er vår sprudlende, flinke kosmetolog og autorisert fotterapaut. Hun tilbyr de fleste behandlingene vi tilbyr på salongen. Bente er spesialist på fotpleie og har ekstra kurs innen sportsmassasje og kan gi deg en dyp massasje på såre muskler. Hun setter alltid kunden i fokus og legger alltid 100% i behandlingene, noe som reflekterer i arbeidet hennes og yter alltid beste service. 

36313743686340535b65434f7457417c.jpg

Kosmetolog

Karoline Sirevåg

Kosmetolog Karoline Sirevåg Thomassen, daglig leder og eier av MAZE SKIN. Karoline ønsker deg velkommen til en fantastisk atmosfære med høy faglig kompetanse, og en unik opplevelse med beste kvalitet i alle behandlinger. "Jeg er ærekjær og setter min stolthet i at kunden skal få den ultimate opplevelse og service, med ett mål om at kunden skal gå ut døren å kjenner på at de har fått det lille ekstra"

bottom of page