FB-topp.jpg

MAITILBUD
gjelder booking 1. - 31. mai

Bestill time hos Asta

-20%

Asta er endelig på plass fullt hos oss og vi feirer med å gi -20% på alle timer som bookes hos Asta.

Dermstamp Ansikt 

NÅ  1990,-  ORD.  2590,-

Dermastamp eller kjent som mikroneedling er en av de eldste og forsatt beste behandlingene vi har for hudforbedring.

Maskinen vi bruker er kjent for å være den beste på markedet og er den mest suksessrike innovative behandlingen for forbedring av huden.

 

Passer til alle som ønsker hudfornyelse og glød, og spesielt til deg med: arr av alle slag, rynker, fine linjer, moden hud, dårlig elastitet, solskadet hud, strekkmerker, akne, store porer og pigment forstyrrelser.

 

I denne behandlingen lages små mikroskopiske kanaler ned i huden. Disse kanalene tillater opptak av ingredienser fra ulike serum vi tilsetter, skreddersydd for ditt behov. Det lages et kontrollert traume i huden som øker kollagenproduksjonen, og som igjen vil stimulere til vekst og regenerering av ny hud. 

 

Anbefales kur, resultat opp til ett år.

Mesoterapi Gold Glow

NÅ 1490,-   ORD. 1990,-

En energibombe for huden.

Behandlingen er satt sammen av 2 cocktails av aktive ingredienser av farmasøytisk karakter stemples inn i huden med 24 karat gullbelagte nåler. Behandlingen stimulere det mellomste laget av huden og bidrar til å øke produksjonen av kollagen og elastin.

Den første cocktail er en energibombe for hudencelle med sine 63 ingredienser for å øke hudens funksjoner, inkludert: 6 mineraler, 23 aminosyrer, 18 vitaminer, 6 koenzymer, nukleinsyrer, 2 reduksjonsmidler, taurin og glutaion.

Deretter tilfører vi huden den perfekte cocktailen som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft.  Tilsammen gir dette en WOW- effekt du vil elske. 

 

Virker oppstrammende, glatter fine linjer, reduserer porer, intenst fuktighetsgivende, gir glød, nøytraliserer frie radikaler, revitaliserer og øker hudens elastitet.

 

Ønsker du varig resultat anbefales det en kur på 3 til 6 behandlinger hver 10/14 dag.

JUNITILBUD

gjelder booking 1. - 30. juni

Vippeextentions nytt sett

NÅ 1290 ord 1590

 

Vippeløft + Brow lamination

NÅ 1590,- ord 1795,-

 

Babor Lift Express + farge vipper

NÅ 690,- ord 890,-

 

-20% på alle behandlinger som bookes hos Bente

Microblading og permanent makeup artist.

Asta Razvanaviciute

Vippe extension og bryns spesialist, microblading og permanent makeup artist. Asta ønsker deg velkommen til oss i en fantastisk atmosfære med høy faglig kompetanse. Asta holder seg oppdatert med kurs og følger med på de siste trendene innen permanent makeup, vipper og bryn. Hennes mål er å skape de perfekte bryn for ditt ansikt og fremheve din naturlige skjønnhet. Hun er en ekte perfeksjonist, hos henne er du i de tryggeste hender.

Kosmetolog og autorisert fotterapaut

Bente Hovland Tjørhom

Bente er vår sprudlende, flinke kosmetolog og autorisert fotterapaut. Hun tilbyr de fleste behandlingene vi tilbyr på salongen. Bente er spesialist på fotpleie og har ekstra kurs innen sportsmassasje og kan gi deg en dyp massasje på såre muskler. Hun setter alltid kunden i fokus og legger alltid 100% i behandlingene, noe som reflekterer i arbeidet hennes og yter alltid beste service. 

Kosmetolog

Karoline Sirevåg

Kosmetolog Karoline Sirevåg Thomassen, daglig leder og eier av MAZE SKIN. Karoline ønsker deg velkommen til en fantastisk atmosfære med høy faglig kompetanse, og en unik opplevelse med beste kvalitet i alle behandlinger. "Jeg er ærekjær og setter min stolthet i at kunden skal få den ultimate opplevelse og service, med ett mål om at kunden skal gå ut døren å kjenner på at de har fått det lille ekstra"